S*Lindevolls J-Hermine

No*Lindevolls J-Hermine

Født 19.03.2017

Farge: f 09 , Sortskilpadde med hvitt.

total innavlsprosent 5.86%

foundation top 5 : 41, 9 %

Cloner : 17%

Link til stamtavle og helse informasjon

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1452889&g=4&p=mco&o=ajgrep 

 

Hermine, inemor, inus, frk.sær er den første Maine Coonen som kom i hus her, hun er etter Lindevolls oppdrettet sine linjer, og har ett solid godt og gjennomtenkt avlsprogram bak seg i sine linjer, med sunne og friske individer. Hun er ei meget sær dame, skal ikke ha særligt med kos annet en å sine egne primisser, elsker husarbeid og sitter fornøyd oppå støvsugeren når man drar den frem.. er med over alt der man skal arbeide, men er ikke med på pausene for da kunne det jo hende det vanket kos.. Hun er også gjerne med som gjest inni dusjen om hun får lov, da vann er serdeles morsomt. Og vannfontenen skal heller ikke ha lokk etter hva hun  har bestemt for da får hun jo ikke lekt seg med vannet.

Hermine er vi forvert på og hun skal ha sitt siste kull i forvertavtalen til neste år. I 2019 fikk hun sitt første kull som ga henne 2 skjønne gutter.

S*Lindevolls Sylvia Racoon

 

Lindevolls Sylvia Racoon

Født: 21.07.2018

Farge :ns 22 , svart sølv tabby

Total innavlsprosent:5,16%

Foundation top 5 ; 40,4%

Cloner: 16,2%

Link til stamtavle og helseinformasjon  ;

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1433715&g=4&p=mco&o=ajgrep

Sylvia/sille/mor sin/bortskjemten (kjært barn har mange navn) er ei bestemt dame og sjefen i huset over alle .. vi må bare innse at vi to beinte har inntatt rollen som hennes slaver..

Hun er med på det som skjer, er ekstremt glad i mat og spiser det hun får lov å spise. en liten mamma dalt og har ikke jeg (mor i huset) stått opp innen kl 07.00 så er hun ikke sein om å komme å vekke med.. først med litt dasking forsiktig i ansikter , og reagerer man ikke da så kommer man med en klo i nesa.. da spretter man opp.. men man kan jo ikke være sinna på noe så uskyldig som det hun faktisk er.. og hun er jo bare fryktelig ensom så da må man bare starte dagen med ett smil.  Sille er også fra Lindevolls og ble kjøpt inn til å gå i avl her hos oss. Så hun er vår første egne maine coon.

 

 

 

 

 

 

 

No*Langhalens Light At The Castle

 

Langhalens Light At The Castle

født 07.07.2019

farge d, rød

Total innavlsprosent 15,6%

Foundation top 5 : 72, 5%

Cloner: 37,6%

Link til stamtavle :

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1478205&g=4&p=mco&o=ajgrep

 

Luana, lille lun lun,far sin pus, lunen er etter show linjer og har derfor høyere innavlsgrad, foundation og cloner en det våre andre mco har. vårt mål er å få jobbet hennes linjer ned samtidig å få hentet inn noe "nytt" til outcross avlen, og få hentet inn litt mer det "ekstreme" utseende som show linjene har. Vi har også tenkt å stille ut Luana, og klatrer hun litt der med å sanke inn litt så kommer det kanskje ett show kull etter henne også. Men jenta må få vokse seg stor og gå igjennom alle helsetester først så vi får leve i drømmene enda og håpe på at hun går gjennom nåløyet. Luana er fra Langhalens ett oppdrett ikke så langt ifra oss. Hun er ei forsiktig jente, men full av futt og elsker å leke med hundene. Men er også veldig glad i far i huset og er han hjemme er hun ikke mange metrene fra han... Glad i kos og mat og er også den som gjerne spiser det meste hun får lov til å spise.

No*Føniks Paws Angeleyes

Color a 22 blue tabby

Coi: 4,13%

Clones:15%

Top 5 :38,3%

Link to pedigree:  https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1444268;2:1433715&g=4&p=mco&o=elastic